Voordat we uw artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid, ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de portokosten voor het retour zenden van uw product(en) zijn voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking , samen met de (kopie)factuur en het ingevulde retourformulier aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u via onderstaande link het retourformulier downloaden.

Retourformulier downloaden

Dit retourformulier dient u tevens te mailen naar: info@defotolijstenspecialist.nl

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

  • De retourzending dient uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel aan ons kenbaar gemaakt te worden,middels het formulier die u via bovenstaande link kan downloaden.
  • Het artikel dient binnen 14 werkdagen na het aanmelden van de retourzending bij ons binnen te zijn.

U ontvangt een bevestiging zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben. Het factuurbedrag (incl. de verzendkosten) wat u voor levering betaald heeft wordt dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourzending terugbetaald (via afhankelijk van hoe u betaald heeft iDEAL, Paypal, achteraf betalen).
Wilt u het artikel ruilen voor een andere maat of ander product. Dan kunt u deze via de gebruikelijke wijze bestellen.

Stuurt u de artikelen retour aan ons terwijl u niet volgens bovenstaande voorwaarden heeft gehandeld dan vergoeden wij deze niet, en sturen wij de artikelen naar u retour na het betalen van de verzendkosten!